Asteria's Magisch Kleurenpalet

woensdag 13 juli 2022

Ritueel baden

 

Verwen jezelf eens met een ritueel bad.

Deze magische kracht van transformatie wordt sterk geassocieerd met de kracht van water met zijn vermogen om te reinigen, te ontspannen, te verjongen en uiteindelijk te transformeren naar zijn ware zelf. Je zou dat dagelijks kunnen doen, maar het is mooi om dit uitgebreid een dag voor nieuwe maan te doen.

Magische baden

Een magisch bad kan het ritueel zelf zijn, iets dat mijn grootmoeder me heeft geleerd en dit komt niet uit een boek. Oude heksen waren vaak drukbezette vrouwen, die buiten een wandeling door het bos, alleen in de keuken of badkamer ongestoord hun magie slim gebruikten. Onze tijd alleen in het bad is eigenlijk een van de weinige plaatsen waar we alleen kunnen zijn om onze magie uit te voeren. De badkamer wordt onze magische ketel die we kunnen gebruiken om onszelf en ons leven te transformeren.

Een reinigingsbadritueel

Dit ritueel is het basistool dat je zou moeten gebruiken voor elk magisch werk om lichaam, geest en ziel te zuiveren of gewoon als je de negativiteit weg wilt wassen.

Wat heb je nodig:

  • Een kaars
  • Zuiveringsbadmix

Recept voor reinigingsbadmix

Dit recept kan van tevoren worden bereid tijdens de afnemende maan en vlak voor nieuwe maan.

Maak een grotere hoeveelheid, zodat je elke nieuwe maan bijvoorbeeld hiermee kunt baden.

Kruiden zijn gemakkelijk online te bestellen, maar ik zou aanraden om van de zomer deze kruiden zelf te verzamelen. Gebruik een goed merk zuivere etherische oliën, zoals chi of extrence. Er is veel chemisch.

Zuiveringsmix ingrediënten:

  • Zoete amandelolie
  • Duizendblad etherische olie
  • Wierook etherische olie
  • Mirre etherische olie
  • ca 400gr zeezoutkristallen (in Reform winkel verkrijgbaar)
  • 25gr venkelzaad
  • 25gr gedroogde ijzerhard
  • 25gr gedroogde rozemarijn
  • 25gr gedroogde kaasjeskruid
  • Een snufje wijnruit
  • Een snufje valeriaanwortel
  • vijzel
  • schone pot met deksel

Meng 15 ml zoete amandelolie, 11 druppels etherische olie van duizendblad, 7 druppels wierook etherische olie en 7 druppels mirre etherische olie en zorg ervoor dat ze goed mengen.

Meng in een vijzel de venkelzaadjes, ijzerhard, rozemarijn, kaasjeskruid, wijnruit en valeriaanwortel en maal ze met de stamper naar beste vermogen. Voeg het zeezout toe in een bakje naar keuze, voeg de kruidenmix toe en meng ze. Voeg als het klaar is het etherische oliemengsel toe en probeer opnieuw zoveel mogelijk te mengen door ze goed te schudden. Het eindproduct moet schoon en medicinaal ruiken.

Heb je geen bad, neem dan een alleen hiervoor bestemd emmertje, die je alleen voor je bad rituelen houdt en schep met een kommetje je rituele water en gooi het onder de douche over je heen.

Het werk:

Wanneer je een zuivering bad wilt nemen, begin dan met het vullen van het water in je badkuip (of emmertje) en roep tegelijkertijd het element en zijn zuiverende en reinigende eigenschappen aan. Bijvoorbeeld:

'Element Water, luister naar mijn roep, Zuiver en reinig lichaam, geest en ziel. "

Kleed je uit en steek een kaars aan met jou intenties.

‘Heilige vlam, beschermer van het licht, Zegen mijn ritueel vanavond '

Wanneer je voelt dat er genoeg water in je badkuip of emmertje zit, steek je je beide handen in het water. Roep opnieuw de kracht van Water aan met eventueel een spirituele bondgenoot.

Voeg 7 eetlepels van het zuiveringsbadmengsel toe aan het water of meer indien nodig.

Meng dan het water met je handen en duik erin. Neem even de tijd om te ontspannen en voel het water om je heen.

Als je gaat mandiën (douchen door kommetjes of emmertjes water over zich heen te scheppen) dan doe je dit op dezelfde ontspannen manier tijdens het douchen.

Zeg als je klaar bent:

"Heilig water, gezegend om alles te verbinden,

Wil je krachtig alle negativiteit is vanavond weggewassen. "

Verzin vooral je eigen spreuken

Visualiseer hoe je alle negativiteit in je lichaam, je aura en je geest voorstelt en laat het wegsmelten in of door het hete water. Laat los wat niet nodig is. Onder de douche visualiseer je dat de negativiteit door het afvoerputje verdwijnt. Laat alles genezen wat genezing nodig heeft, laat het je omringen, je genezen en je verjongen. Als je klaar bent, neem dan even de tijd om jezelf stralend te visualiseren, omringd door licht dat een gouden halo van licht draagt die zich uitbreidt naar je hele lichaam.

Als je klaar bent, laat je het water uit het bad lopen en zegt je:

‘Al deze negativiteit keert terug naar de aarde, om te worden vernieuwd en iets goeds te worden voor mij en deze wereld. Alles wat nodig is, is hier, gezegend zijn de goden die mij dierbaar zijn. '

Blaas de kaars weg. De magie is voltooid.

Moge het water zijn zegeningen als regen naar u en uw dierbaren sturen!

Blessed be!

* Wees voorzichtig met etherische oliën en kruiden tijdens zwangerschap en borstvoeding. De bovenstaande mix is bedoeld voor uitwendig gebruik en raadpleeg bij twijfel altijd uw arts. Niet doen als je allergisch bent voor bovenstaande producten.

Meer over deze onderwerpen worden besproken in de heksenopleiding.