Asteria's Magisch Kleurenpalet

zondag 17 juli 2022

Hollywood Slant

 


Plastisch chirurgie, dure crèmes, schoonheidskuren, wat is er niet nodig om er jong uit te zien.
Dat kan veel eenvoudiger en goedkoper. Je doe gewoon de “Hollywood Slant”.
Beroemdheden van weleer zoals o.a. Ginger RogersOlivia de Havilland en nog veel meer deden het ook.
Om zich te verfrissen in de korte adempauzes op locatie, om te ontspannen na een dag filmen en om hun uiterlijk en geest te herstellen, maar vooral om er jong te blijven uitzien.

Anita Colby, schoonheidsverzorgster op hoog niveau van vele sterren en technisch adviseuse van "Cover Girl", schreef over de “Hollywood Slant”:
“U moet leren, uw gezicht, uw nek en schouders beter met bloed te doorstromen. Het houdt de veroudering tegen, is niet moeilijk en kost niets”
Dus voor degene die dit willen en kunnen:

“Zet een strijkplank schuin tegen een laag bed, leg een kussen onder uw bibs en steun uw hielen op de rand. Verander de hoek, waarin u op uw rustbank of chaise-longue ligt: hoofd omlaag, voeten bovenop de leuning. Probeer in ieder geval uw lichaam in een hoek van 30 tot 45" te brengen. Begin met 10 minuten per dag, voer dit op tot 20 minuten, tenslotte tot een half uur.
Ga zo liggen als u aan het telefoneren bent— terwijl uw nagellak moet drogen — terwijl u zichzelf een gezichtsmassage geeft — of alleen maar om uit te rusten en te denken of mediteren.
Maar doe het dagelijks. Zorg iedere dag voor verse aanvoer uit uw eigen Bron van Jeugd.

 En let eens op wat er gebeurt met uw gezichtsklachten, als u de Hollywood Slant toepast.
In de eerste plaats stroomt het bloed krachtig door die talloze fijne adertjes en doordrenkt uw gezicht, hals en nek. Bedenk dat het zuurstof aanvoert om de cellen te helpen afval te verbranden en dode cellen af te stoten. Het voert met een vaart witte bloedlichaampjes naar vergiftigde of geïnfecteerde plekken. Het voert voedingsstoffen en mineralen aan om cel-weefsel op te bouwen.
En deze houding heeft nog meer goede resultaten. Al de fijne spieren van gezicht en nek glijden naar boven in een ligging, die uw gezicht mooier maakt. De contouren van uw kaken en wangen worden steviger, omlaaggaande lijnen verdwijnen, dubbele kinnen worden weer enkel. “